40 % alennus majoittumisesta Levillä

Tanja Määttänen (tanja.maattanen a ria.fi), 4.6.2024

Hyödynnä jäsenetusi – etu voimassa vuoden 2024 loppuun saakka!

Levi Hotel Spa ja Design Hotel Levi myöntävät 40 % alennuksen huonehinnasta (majoitushinnasta ilman aamiaista) RIAn jäsenille. Alennus koskee vain suoraan hotellista tehtyjä varauksia, käytä varauksen yhteydessä kampanjakoodia:

  • Levi Hotel Spa: PROMO818
  • Design Hotel Levi: PROMO818DH
  • Voit tehdä varauksen puhelimitse, sähköpostilla tai kampanjakoodia käyttäen hotellin verkkokaupasta

Jäsenalennus koskee myös toista huonetta, mikäli siinä majoittuu samaan perheeseen kuuluvat lapset, jotka asuvat samassa kotitaloudessa – alennus ei koske omassa huoneessa asuvia aikuisia lapsia. Muutoin alennus koskee vain huonetta, jossa itse jäsen majoittuu. Alennus koskee lomamatkustusta, eli sitä ei myönnetä työnantajan maksamalle työmatkalle. Katso muut ohjeet ja ehdot TÄSTÄ LINKISTÄ.